Estudi de recerca "Homosexualitat, Educació Física i Esport" (INEFC)

Estudi de recerca "Homosexualitat, Educació Física i Esport" (INEFC)

de Agustin Santos Miñarro -
Número de respuestas: 0

Estudi de recerca "Homosexualitat, Educació Física i Esport" (INEFC)

https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/genere/estudi-homosexualitat-esport

Estudi INEFCOrganitza

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport.

Objectius

Des de l'INEFC de Barcelona s'està fent un estudi sobre homosexualitat a l'esport, una temàtica poc estudiada i sovint tabú en l'àmbit esportiu. La recerca vol conèixer el dia a dia de persones homosexuals de diferents col·lectius vinculats a l’àmbit esportiu: entrenadores i entrenadors, esportistes, professores i professors d’Educació Física i alumnes i exalumnes del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Si voleu fer difusió de projecte i/o voleu compartir la vostra experiència, podeu respondre les entrevistes, confidencials i anònimes, mitjançant els següents formularis:

Entitats i persones promotores

Es tracta del Projecte “Homosexualitat, Educació Física i Esport” , finançat en la convocatòria de projectes I+D+I de l’any 2019 de l’Agencia Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació (PID2019-108630RA-I00), en el marc dels programes estatals de generació, coneixement i enfortiment científic i tecnològic, orientat als reptes de la societat.

Es tracta d’un projecte impulsat per la Red de investigación “LGTBI, Educación Física y Deporte”, a la qual participen la Universitat de Barcelona  (INEFC, mitjançant el grup de recerca GISEAFE), la Universitat Ramón Llull, la Euskal Herriko Unibertsitatea, la Universitat de València, la Universitat de Sevilla i la Universitat de les Illes Balears. El projecte, que té una durada de tres anys, es va iniciar al juny del 2020 i s’allargarà fins a l’any 2023.

Contactes i més informació

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos a les persones següents:

  • Dra. Anna Vilanova , professora titular de l’INEFC (Universitat de Barcelona) i investigadora principal del Projecte Homosexualidad y deporte”. anna.vilanova@gencat.cat
  • Dra. Susanna Soler, professora titular de l’INEFC (Universitat de Barcelona) i coordinadora de la Red de investigación "LGTBI, Educación Física y deporte"
  • Dr. Pau Mateu, director de centre i professor de l’INEFC (Universitat de Lleida)
  • Dr. Javier Gil, professor de la Universitat de València

La vostra participació pot ser clau per ajudar-nos a impulsar un sistema esportiu més divers i inclusiu per a totes i tots!

En aquesta adreça de l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) trobareu més informació sobre  l’estudi de recerca.

 

CCE


Av. Països Catalans, 40-48| 08950 Esplugues de Llobregat | Telèfon: +34 93 839 77 97 | +34 93 480 49 00

esportigenere@gencat.cathttp://www.gencat.cat/esports

 Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent.

Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Abans d’imprimir aquest correu, assegureu-vos que és realment necessari.